Top 10 filter filter koffiezetapparaten

Ben je een groot fan van filterkoffie? Kijk dan eens naar een filter koffiezetapparaat. Een ideaal apparaat om een grote kan koffie te zetten voor gasten bijvoorbeeld. De thermoskan zorgt ervoor dat de koffie lekker warm blijft. Het aanbod van filterkoffiezetapparaten is groot. Gelukkig hebben wij de top 10 beste modellen voor je. Zo maak je kennis met de 10 beste filter koffiezetapparaten.

1} Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart
De Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart beschikt over een handige thermoskan die ervoor zorgt dat de vers gezette koffie lekker op temperatuur blijft. De thermoskan is eenvoudig mee te nemen en neer te zetten op de salontafel bijvoorbeeld. Per zetbeurt zet je zo’n 9 koppen koffie. Interessant is de timer die het mogelijk maakt om een specifieke tijd aan te geven waarop de koffie klaar moet zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat de koffie gezet is als jij uit je bed stapt. Het waterreservoir is eenvoudig bij te vullen onder de keukenkraan.

2} Philips Gaia HD7547/80 Titanium
Ook de Philips Gaia HD7547/80 Titanium beschikt over een thermoskan die je koffie lang warm houdt en makkelijk mee te nemen is. De temperatuur blijft op minimaal 65 graden en dat 2 uur lang. Het waterreservoir beschikt over een handige kopsaanduiding. Zo zie je precies voor hoeveel personen je koffie gaat zetten. Nadruppelen is met dit model verdelen tijd vanwege de druppelstop. Je kunt 1,2 liter water aan het apparaat toevoegen, voldoende voor maar liefst 10 koppen koffie per keer. Zodra het koffie zetten voltooid is zal de machine zichzelf uitschakelen. Dit is een handige functie, ook gelet op energiebesparing.

3} Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat
Als je voor de Russell Hobbs Buckingham Zilver Koffiezetapparaat gaat kun je kiezen uit 2 programma’s die snel koffie kunnen zetten. Kies uit 4 of 2 koppen koffie per keer. Maar uiteraard kun je ook voor de maximale hoeveelheid gaan, 10 koppen koffie. Ook is er een timer aanwezig waarmee je kunt aangeven wanneer de koffie klaar moet zijn. Verder profiteer je van de druppelstop en is er een display aanwezig waarmee je programma’s kunt selecteren. Is de koffie gezet, dan zal de machine zichzelf na 40 minuten automatisch uitschakelen. Je hoeft het koffiezetapparaat dus niet handmatig uit te schakelen.

4} Philips Grind & Brew HD7767/00
De Philips Grind & Brew HD7767/00 beschikt over een ingebouwde koffiemolen. Handig, want zo wordt je koffie gezet van koffiebonen die je zelf toe hebt toegevoegd in de daarvoor bestemde ruimte. De bonenruimte biedt ruimte aan 350 gram aan koffiebonen. De koffiesterkte kun je zelf instellen en aanpassen naar eigen smaak. Verder is er ook een druppelstop functie aanwezig. Per koffiezetbeurt zet je 10 koppen koffie. Ook de automatische uitschakelfunctie is aanwezig op de machine.

5} Philips Grind & Brew HD7769/00
De Philips Grind & Brew HD7769/00 beschikt over een tweedelig bonenreservoir. Je kunt hierdoor eenvoudig wisselen tussen 2 smaken koffie. Wil je graag dat de verse koffie klaar staat als je ‘s morgens wakker wordt? Maak dan gebruik van de timerfunctie die op dit apparaat aanwezig is. De koffie zal dan voor je klaarstaan op de gekozen tijd! Handig is het bedieningspaneel (verlicht) waarop je kunt instellen hoeveel koffie je wilt zetten. Zo verspil je geen koffie en heb je altijd de juiste hoeveelheid. Wordt het apparaat niet meer gebruikt, dan zal deze zichzelf na 120 minuten uitschakelen.

6} Inventum KZ718D
Of je nou ‘s morgens vroeg of laat in de middag een bakje koffie wilt zetten, met de Inventum KZ718D kan het op elk gewenst moment van de dag. De makkelijk uitneembare thermoskan is niet alleen eenvoudig mee te nemen naar de eettafel, maar zorgt er ook voor dat je koffie lekker op temperatuur blijft. Per zetbeurt kun je maximaal 10 kopjes koffie uit het apparaat laten lopen. De koffiesterkte kun je geheel naar eigen wens instellen. Ook de timerfunctie is op dit apparaat aanwezig, net als de automatische uitschakelfunctie.

7} WMF KITCHEN minis Aroma Thermo to go
De WMF KITCHENminis Aroma Thermo to go zet 5 koppen koffie in één zetbeurt. Na het zetten schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Verder is er een timerfunctie aanwezig. Groot voordeel zijn de thermoskan en beker die meegeleverd worden. Je hoeft hierdoor de koffie niet snel op te drinken, de thermoskan houdt de koffie lang warm. De beker is vooral voor onderweg. Je bepaalt zelf wanneer je het bakje koffie opdrinkt. De thermoskan biedt ruimte aan zo’n 5 kopjes koffie, de beker aan zo’n 2 bakjes. Je hebt dan ook altijd voldoende koffie bij de hand!

8} Krups Pro Aroma F312
De Krups Pro Aroma F312 zet maximaal 10 bakjes koffie per keer. In de RVS thermoskan die wordt meegeleverd kun je de koffie vervolgens 4 uur lang warm houden. Het waterreservoir is voorzien van een handige kopsaanduiding, je weet dus precies hoeveel water je in het apparaat stopt. Nadruppelen is verleden tijd dankzij de druppelstop en de automatische uitschakelfunctie is ook aanwezig. 30 minuten na gebruik zal de machine zichzelf volledig uitschakelen. Handig, want je hoeft hier dus niet zelf op te letten.

9} SMEG DCF02BLEU Zwart
De SMEG DCF02BLEU Zwart heeft een opvallend design. Wellicht spreekt het design je aan en past dit model goed in je keuken. Naast een goede look zijn de functies natuurlijk ook belangrijk. Gelukkig is dat bij de SMEG DCF02BLEU Zwart geen probleem. Je zet maar liefst 11 kopjes koffie per keer. Daarnaast bepaal je zelf hoe sterk de koffie moet worden. Een ander groot voordeel is het warmhoudrooster. Deze zorgt ervoor dat de gezette koffie 40 minuten lang warm blijft.

10} Moccamaster KBG Select Rvs
Met de Moccamaster KBG Select Rvs zet je 10 kopjes koffie per zetbeurt. In slechts 6 minuten is de hele kan koffie klaar. Ervaar hoe lekker koffie kan zijn door de zettemperatuur die bij dit model perfect is ingesteld. Wil je overigens maar een halve kan koffie zetten, dan kun je dit eenvoudig op het apparaat instellen. Zo voorkom je verspilling van koffie.