L’Or koffie capsules

Koffie van L’OR

Koffiebonen en Koffiecapsules zijn tegenwoordig in bijna elke supermarkt te verkrijgen. Wat de koffie van L’OR bijzonder maakt, is de aromatische diepe en unieke smaak. Doordat alleen koffiebonen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in het proces van plant tot kop koffie, heb je altijd het gevoel alsof je even geniet in het buitenland van een kop koffie.

De verschillende soorten koffie maakt de keuze groot en daardoor vind je in het assortiment van L’OR precies wat je zoekt. Je kan kiezen tussen koffiecapsules voor espresso’s, lungo’s, ristretto’s en cafeïnevrije koffie. De opties voor zoeken op de website maken het nog gemakkelijker om jouw perfecte koffiecapsule te vinden.

Eenvoudig je koffie kiezen

Wil je een lekkere sterke kop koffie of houd je meer van milde koffie? Alles is mogelijk met de capsules van L’OR koffie. Je kan zelf kiezen welke intensiteit koffie je wilt aan de hand van cijfers. Een capsule met intensiteit 10 is bijvoorbeeld vele malen sterker dan koffiecapsules met intensiteit 5. Niet alleen de sterkte van koffie kan verschillen, ook de unieke smaak is met elke capsule weer anders.

De smaken kunnen verschillen van krachtig-kruidig, subtiel-gebalanceerd, bloemig-fruitig, intens-robuust en smooth-balanced. Door deze grote hoeveelheid aan smaken is het fijn om snel naar jouw favoriete afdeling smaken te kunnen gaan. Dit doe je door op jouw favoriete smaak te klikken.

Naast het selecteren op smaak kun je ook zoeken op kopgrootte. Dit betekent dat je kiest voor de kleinste kop bij ristretto, een grotere kop voor de espresso en de grootste kop voor een lungo. Mocht je de koffie naar jouw wens gevonden hebben, dan kan je ook kiezen om een bundel van jouw favoriete capsules te bestellen. Hier bespaar je geld mee en je hebt gelijk een flinke voorraad. Ook kan het zijn dat de capsules die je wilt bestellen alleen online beschikbaar zijn. Tot slot heb je altijd een aantal bestsellers die veel verkocht worden. Deze heerlijke smaken vind je onder het kopje bestsellers.

Met deze koffiebonen de beste koffie

De koffiebessen van de Arabica plant worden zorgvuldig geoogst wanneer de koffiebessen aan de Arabica plant rijp zijn. Elke bes bevat twee bonen die met de hand of machinaal worden geoogst. Middels verschillende methoden kunnen de bonen zorgvuldig uit de bessen worden gehaald. Na het oogsten worden de bonen gebrand wat een belangrijke stap is omdat hier het aroma, de kleur en de smaak van de koffie zich kunnen ontwikkelen. Op deze manier wordt de lekkerste koffie gecreëerd en kun je elke dag genieten van het gemak en de eenvoud van de capsules. Pure koffiebonen en koffiebonen met een diepe aromatische smaak, maken jouw dag nóg beter. Bij L’OR koffie kies je voor kwaliteit.

koffie*koffie*koffie